Anna Galí | About Anna - CATALÀ

"La memòria no guarda pel.lícules, guarda fotografies" - Milan Kundera

 

[español]

Fotografia d'espais

Fotografiar un espai és, indirectament, fotografiar persones: els espais els dissenyen, els ocupen i els humanitzen les persones, i sense elles, cap espai té sentit. És per això que considero que, tan important com ser acurat i precís en la fotografia d'espais, ho és ser molt reflexiu i intentar transmetre les sensacions que un hi pugui tenir o les pròpies reflexions prèvies de qui els ha creat. 

La fotografia d'espais connecta el meu vessant artístic amb la meva part més geomètrica (la meva formació acadèmica és en matemàtiques) i em permet jugar i disfrutar amb la llum i les línies, plans i volums. 

 

Fotografia de persones

Si hagués d’explicar la meva feina sense imatges, diria que m’agraden els detalls més que els plànols generals, que m’agrada captar emocions genuïnes al vol més que poses perfectes, que prefereixo les rialles que surten de l’ànima que els somriures forçats, i que si he de triar em quedo amb la màgia del moment abans que amb una fotografia tècnicament perfecta però buida d’emoció. Perquè al final, el que volem recordar del nostre passat no és (només) l'aspecte que teníem, sino les emocions que sentíem. 

 

Moltes gràcies per la visita, i no dubtis a deixar-me un missatge!

També em pots trobar a tots aquests llocs: 

 

VSCO Grid